Tustin Case Study 
Rockpanel Chameleon

Rockpanel fasadekledning har gitt trioen trygge, effektive og moderne fasader som glitrer og skifter farge fra forskjellige vinkler.

Reference project: new schools

For å skape en spesiell estetisk effekt ble det brukt design fra Chameleon-serien. Denne finishen skiller seg ut på grunn av den iriserende effekten – avhengig av lysinnfallet og synsvinkelen skifter fasadeplatene farge og tilbyr et variert spekter av nyanser.

Merry Hill Case Study
Rockpanel Metals
Rockpanel Chameleon

Eierne av Merry Hill valgte arkitekt INC Design Associates Ltd til oppgaven med å forvandle kjøpesenteret til et spennende butikkmiljø med et nyskapende og moderne eksteriør som ikke bare tiltrekker seg forbrukere i dagslys, men som også skaper en visuell interesse etter mørkets frembrudd.

Case study, Menabrea

Etter nøye analyse av de mulige alternativene som er tilgjengelige på markedet, valgte arkitektene Rockpanel Chameleon fasadekledning, fordi dette materialet oppfylte designbehovene perfekt og garanterte den estetiske effekten som skulle oppnås. Blant de mange fargene som finnes, ble Light Purple – Light Brown ansett som best egnet til å skape et bilde av ølet.

Les mer om Rockpanel Chameleon