Referanse prosjekt

Alle bygninger er skapt med en visjon som forteller en egen historie. Det er et ordtak som sier «Det er ikke utseende som teller», men i vårt tilfelle er det nettopp det! Når bygningen din får Rockpanel fasadeplater blir historien vakt til live.

Bygningstyper

Prosjekttyper

Varemærker

Land

Produkter

We can't find any results that match your search


HERO
Rockpanel Case Study
Rockpanel Stones Mineral Silver
Tekniska Museet, Maskinhallen
Andet

Med vegg- og takkledning skapt av vulkanske steiner minimeres støyen og kulturarven beskyttes på Teknisk museum i Stockholm

Maskinhallen er den største utstillingshallen på Teknisk museum i Stockholm. I 2021 gjennomgikk den verneverdige bygningen en omfattende renovering, hvor blant annet den innvendige tak- og veggkledningen ble byttet ut.

Les mer
Rockpanel Case Study 
Porteum Lelystad
Rockpanel Colours
RAL 3001 
RAL 1032 
RAL 7016 
RAL9005 
RAL 0706075
Skoler & universiteter

En regnbue av Rockpanel Colours til Porteum Campus.

Iblant kan det være vanskelig å finne frem på en ny skole. Særlig når man må navigere mellom nærmere 3800 andre elever. Den splitternye skolecampusen Porteum i Lelystad i Nederland har funnet en kreativ løsning på dette problemet

Les mer
Rockpanel Case Study Park070
Rockpanel Natural
Boliger: etagebyggeri

PARK 070: Et unikt og bærekraftig boligprosjekt over et tilfluktsrom

Park070 er et blomstrende, grønt og bærekraftig boligområde med leiligheter og hus i forskjellige størrelser, beliggende på tomten der CBS (statisktisk sentralbyrå i Nederland) tidligere holdt til. Etter lang tids forsømmelse har Park070 tilført nytt liv til stedet og gjort det beboelig.

Les mer
Rockpanel Case Study
De Wadloper
Rockpanel Colours RAL 7015 en RAL 9002
Boliger: etagebyggeri

Luksuriøst linjespill fornyer nabolag i Lelystad

Boligselskapet Centrada har fullført fornyelsen av Zuiderzeewijk, det eldste nabolaget i Lelystad i Nederland. Leilighetskomplekset De Wadloper består av tre komponenter med varierende høyde og 45 leiligheter på rundt 67 kvadratmeter.

Les mer
Rockpanel Case Study
Rockpanel Woods Custom
Trio towers manchester
Boliger: etagebyggeri

Rockpanel gir nytt utseende til høyblokker i Manchester

Rockpanel ikke-brennbare fasader ble brukt da tre høyblokker fra 1960-tallet fikk helt ny kledning. Resultatet er en moderne, fremtidssikker forvandling av de 186 leilighetene i blokkene.

Les mer
Rockpanel Case Study
Soendervig Vandvaerk
Rockpanel Stones Mineral Rust
Rockpanel Stones Concrete Platinum
Rockpanel Colours RAL 7016
Industri

Fasadedesign setter prikken over i-en på vannverk i Danmark

Selv om Søndervigs splitternye vannverk er designet for å smelte inn i det rustikke landskapet på Vestjylland, byr fasaden likevel på en elegant detalj. Bygningen er kledd med en robust fasade, blant annet med perforerte plater. LED-lampene bak platene lyser opp i de mørke timene.

Les mer
Last inn mer
Image for the link to the Reference Locator

Vil du vite mer om Rockpanel, og muligheter for ditt design?

Hvis du er interessert i å få mer informasjon om designmulighetene til Rockpanel for ditt prosjekt, vennligst fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.