Referanse prosjekt

Alle bygninger er skapt med en visjon som forteller en egen historie. Det er et ordtak som sier «Det er ikke utseende som teller», men i vårt tilfelle er det nettopp det! Når bygningen din får Rockpanel fasadeplater blir historien vakt til live.

Bygningstyper

Prosjekttyper

Varemærker

Land

Produkter

We can't find any results that match your search

20240228 RW-RP PHO 2755
Boliger: etagebyggeri

Innovativ fasadekledning er perforert for å skape et unikt utseende

I Sverige, rett vest for Linköping sentrum, ligger Vallastaden - en av Sveriges mest spennende bydeler. Bydelen ble bygget med en visjon om å være en kreativ arena for nysgjerrig og innovativ byutvikling.

20240206 RW-RP PHO 2702
Public - Office / administration

Fargerik fasade skaper et blikkfang på kontorhotell

På Lupinvej 5 i Hobro er en slitt kontorbygning forvandlet til et moderne kontorhotell med et kontrastfylt fasadeuttrykk som gir liv til landskapet.

20240108 RW-RP PHO 2681
Skoler & universiteter

"Lappeteppefasader" med Rockpanel Colours

Ved hjelp av ulike nyanser av Rockpanel Colours har Jules Guesde-skolen i Lyon i Frankrike fått en munter og leken fasade som kler skolen godt.

20240102 RW-RP PHO 2673
Boliger: etagebyggeri

Fra treby til steinby

Norra Kajen i Sundsvall er i ferd med å bli forvandlet fra et treindustriområde til et attraktivt boligområde med Sundsvalls beste solforhold. Her har Heimstaden bygget 360 nye utleieleiligheter i to kvartaler, med vekt på å skape et levende bymiljø med en velbalansert arkitektur.

20231127 RW-RP PHO 2630
Skoler & universiteter

Sterke farger og solide fasader til skole i havgapet på Haramsøy

Ute i havgapet, blant hardt vær og unik natur har en skole fått et spennende nytt tilbygg. Haramsøy Skule, på Haramsøy i Ålesund kommune, har nå fått en betydelig oppgradering som både vil gagne skoleelevene, men også lokalsamfunnet som flerbrukshall.

20231122 RW-RP PHO 2618
Andet

Nynorskhuset – nytt kulturhus i Førde med fasade forankret i fjord og fjell

Nynorskhuset er et kulturhus som samler teater, NRK, konserter og restaurant under ett og samme tak midt i Førde sentrum. Med et tilstøtende utendørsområde, Nynorskplassen, er målet for både arkitekter og entreprenører å gjøre Nynorskhuset til et nytt midtpunkt i byen og skape en møteplass for alle.

Last inn mer
Image for the link to the Reference Locator

Vil du vite mer om Rockpanel, og muligheter for ditt design?

Hvis du er interessert i å få mer informasjon om designmulighetene til Rockpanel for ditt prosjekt, vennligst fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.