Referanse prosjekt

Alle bygninger er skapt med en visjon som forteller en egen historie. Det er et ordtak som sier «Det er ikke utseende som teller», men i vårt tilfelle er det nettopp det! Når bygningen din får Rockpanel fasadeplater blir historien vakt til live.

Bygningstyper

Prosjekttyper

Varemærker

Land

Produkter

We can't find any results that match your search

public offices with Rockpanel woods - Italy
Kontor

En fasade med et autentisk uttrykk av tre for moderne kontorer i Baronissi

Hvis du syns at kommunale bygg ofte er grå og kjedelig er dette et eksempel på det motsatte. I byen Baronissi i Italia, ble det bygget to like bygninger som skal huse kommunale tjenester. Begge bygningene er 3 meter høye med en portiko som er 1,80 meter bred. Takket være Rockpanel Woods fasadene er bygningenes utseende og følelse varm og levende i stedet for grå og kjedelig.

Les mer
Reference project: new schools
Skoler & universiteter

Et nytt liv for skolebygninger i Italia

Byggefirmaet Subissati Srl. bygde nylig to nye skoler på to forskjellige steder i Italia – den første i Rimini og den andre i provinsen Pesaro og Urbino. De to nye skolene har noe til felles: begge er kledd med Rockpanel fasadeplater og isolert med ROCKWOOL produkter.

Les mer
Merry Hill Case Study
Rockpanel Metals
Rockpanel Chameleon
Andet

Fasaderenovering med Rockpanel av kjøpesenteret Merry Hill ble ren «salgsterapi»

Eierne av Merry Hill valgte arkitekt INC Design Associates Ltd til oppgaven med å forvandle kjøpesenteret til et spennende butikkmiljø med et nyskapende og moderne eksteriør som ikke bare tiltrekker seg forbrukere i dagslys, men som også skaper en visuell interesse etter mørkets frembrudd.

Les mer
Rockpanel Case Study
Rockpanel Metals Gunmetal Gold
Kingsway
Boliger: etagebyggeri

Luksuriøse leiligheter med elegant fasadekledning

Rockpanel er svært stolt av denne spektakulære fasadekledningen til dette prestisjefylte, moderne leilighetsbygget som gjenspeiler det østlige Sussex-landskapet

Les mer
Rockpanel Case Study
Intersport France
Andet

En dynamisk og bærekraftig fasade for Intersport-butikken i Frankrike

Å skape fasadene til den nye Intersport-butikken i Saint-Maximin (FR) var en stor utfordring. Men arkitekten Jérôme Rol og byggefirmaet Cetiban tok på seg dette unike oppdraget og forbedret bygningens arkitektoniske kvalitet med Rockpanel fasadekledning. På denne måten oppfylte de alle krav til design, holdbarhet, bærekraft og brukervennlighet.

Les mer
Rockpanel Case Study
Italy - Cologno
Rockpanel Colours
Boliger: etagebyggeri

Klar blå Rockpanel fasade oppgraderer leilighetsbygget Cologno

Mange italienske – leilighetsbygg som opprinnelig ble bygget tidlig på 1900-tallet, må nå renoveres. Disse bygningene må ofte renoveres av estetiske og (brann-) sikkerhetsmessige årsaker, og for å forbedre energieffektiviteten.

Les mer
Last inn mer
Image for the link to the Reference Locator

Vil du vite mer om Rockpanel, og muligheter for ditt design?

Hvis du er interessert i å få mer informasjon om designmulighetene til Rockpanel for ditt prosjekt, vennligst fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.