Alle Rockpanel plater er like holdbare som stein og bestandige mot fukt, temperatur, vær og vind.

Alle Rockpanel produkter, med unntak av Rockpanel Natural og Rockpanel Ply, leveres med vannbasert belegg som standard. Belegget har meget god UV-bestandighet slik at fargen bevares i lang tid. Det anbefales imidlertid at platene rengjøres av og til med en rengjøringsmiddel, f.eks. bilshampo eller et universalrengjøringsmiddel. Vi fraråder bruk av løsemidler.

Maintenance of Rockpanel
Maintenance of Rockpanel

Rockpanel Natural er vår reneste plateversjon, og skifter farge når de påvirkes av naturlige elementer som sollys, vind, regn og andre miljøfaktorer. Effekten avhenger utelukkende av elementene på mikronivå.

På grunn av skiftende og varierende værforhold, kan man ikke forutsi den nøyaktige effekten og ensartetheten av værpåkjenningen på panelene.Hvis det er uønsket smuss på Rockpanel Natural platene, kan du forsiktig fjerne det med en stålbørste.

Vær forsiktig, for mye trykk på børsten vil delvis fjerne den naturlig forvitrede overflaten. Men ikke bekymre deg for mye hvis du blir revet med, for med tiden vil den gå i ett med resten av det værbitte panelet.

Offices and factory of the Brunner family business in Eggenfelden, Germany with Rockpanel Natural exterior cladding