Bruk av Rockpanel-produkter gjør alle renoveringsprosjekter raske og enkle
Renovation campaign
before and after

DANMARK AB Taarnparken Roskilde

I Roskilde (Danmark) ble tre boligblokker renovert. Under en komplett fasaderenovering ble den gamle gipsfasaden erstattet med moderne fasadeplater. Boligblokkene, som også er energioptimaliserte, ble utstyrt med robuste Rockpanel Colours-plater for å sikre lang levetid og lite vedlikehold.

renovation campaign before and after

FRANKRIKE Bièvre, Paris

I Frankrike brukes tradisjonelt «bavetter» til å lage brannsikre bygninger: en lokal type brannhindring som setter et sterkt og ofte mindre ettertraktet preg på utseendet til bygningen. Med fasadeplater fra Rockpanel er du sikret optimal brannsikkerhet, samtidig som du kan skape en visuelt imponerende bygning.

renovation campaign before and after

NEDERLAND Bakenshof Horst

Hva skal man gjøre med et sterkt utdatert omsorgssenter som ikke har noen fremtid i sin nåværende form, men som fortsatt er for ungt for riving? De involverte partene bestemte seg for å gi denne velplasserte eiendommen en visuell ansiktsløftning. Med de nye fasadeplatene som krever lite vedlikehold er de nå helt klare for fremtiden.

renovation campaign before after

STORBRITANNIA Goldsmith Court, Nottingham

Goldsmith Court er en elegant, spesialdesignet studentbolig. Eiendommen er pusset opp med ikke-brennbare Rockpanel-fasader, noe som sikrer designfrihet og brannsikkerhet samtidig som den har et sofistikert, moderne ytre. De to overflatedesignene – organisk tre og glatt aluminium – gir arkitekturen en visuell effekt.

renovation campaign before after

TYSKLAND Haute Couture Hannover

I 2012 utviklet boligselskapet Gartenheim en boligblokk som ble bygget i 1957. Før renoveringen ble fasaden pusset i en lys beige farge. Men ikke nå lenger! «Haute Couture», som er navnet på huset i Hannover (Tyskland), er nå fullt av farger.

renovation campaign before after

TYSKLAND GBS Grafschaft Bentheim, Nordhorn

En grundig renovering gjorde denne skolen i Tyskland fremtidssikret. Både når det gjelder helse – ved utskifting av gamle fibersementplater som inneholder asbest – og brannsikkerhet, men også estetisk. Bygningen er ikke lenger en tung betongblokk, men er forvandlet til en lett, moderne og attraktiv bygning.