Referanse prosjekt

Alle bygninger er skapt med en visjon som forteller en egen historie. Det er et ordtak som sier «Det er ikke utseende som teller», men i vårt tilfelle er det nettopp det! Når bygningen din får Rockpanel fasadeplater blir historien vakt til live.

Bygningstyper

Prosjekttyper

Varemærker

Land

Produkter

We can't find any results that match your search

Rockpanel Case Study
Primary School Ancona
Rockpanel Colours
Rockpanel Woods Marble Oak
Skoler & universiteter
18 jan 2022

A modern school, an investment for the future

I oktober 2016 ble den nye F. Socciarelli-barneskolen i Ancona (Italia) offisielt åpnet. Takket være en svært effektiv byggeprosess ble bygningen ferdigstilt på mindre enn 100 dager, noe som var tidligere enn forventet. Bygningen som består av flere etasjer, og tre etasjer over bakkenivå, ble bygget av limtre (glulam) i et bindingsverk. Denne byggemetoden ble brukt fordi den var bærekraftig og ga kortere byggetid. Resultatet er en skolebygning som er både trygg og funksjonell med et flott designuttrykk.

Les mer
Case study Bovenkarspel - Netherland
Newbuild 
Rockpanel Colour - RAL 060 50 30 en RAL 7012
Boliger: etagebyggeri
03 jan 2022

Arkitektonisk utfordring for hurtig byggeprosjekt i Nederland

I Bovenkarspel (Nederland) ble det nye byggeprosjektet De Woonschakel, som består av 24 energinøytrale sosiale boligenheter, ferdigstilt på kort tid. Et uvanlig prosjekt, fordi enhetene ble bygget på eksisterende fundamenter. TBE-ZA, et nederlandsk arkitektkontor fra Volendam, var ansvarlig for designet, der de integrerte det innovative ROCKWOOL® Rockzero veggsystemet og Rockpanel fasadekledning.

Les mer
HERO
Bathmen
Rockpanel Case Study
Single family home
Rockpanel Woods Rhinestone Oak
Kontor
06 des 2021

Tradisjonelt og kontrastfylt våningshus med elegant og moderne tilbygg

Nå som det å jobbe hjemmefra raskt har blitt en permanent del av livet, bygger stadig flere i Nederland på husene sine. Du er imidlertid ikke ofte du finner et så uvanlig tilbygg som på huset til Eric Manders i Bathmen. Eric er Business Director hos Rockpanel, og han var derfor ikke i tvil om materialvalget til fasaden på det nye hjemmekontoret. Rockpanel Woods fasadepaneler, som er vertikalt montert i tre forskjellige bredder, gir tilbygget et slankt og moderne utseende som passer perfekt til det tradisjonelle våningshuset.

Les mer
HERO
Case Study Børnehaven Smilehullet
Rockpanel Colours
RAL9010 604 8
Special colours: 
NCS s 3010-Y30R
NCS s 3020-Y30R
Andet
18 nov 2021

Lekent Rockpanel fasadedesign for Smilesenteret barnehage i Danmark

Fasaden til det nye Smilesenteret i Beder, en liten by like sør for Aarhus (DK), stimulerer til lek og kreativitet. Det kompakte nybygget har vinduer i ulike høyder og er utstyrt med robuste fasadepaneler i tre jordfarger som gir et kreativt preg. Utformingen og layouten av den tidligere bygningen, som huset fritidsskolen, ble også brukt til Beders nye Smilesenter, som nå er åpent for barn og foreldre.

Les mer
Hero 

Rockpanel Case Study Langsand Langs Vand
Rockpanel Natural, Rockpanel Colours RAL 9005 and RAL 0405005
Boliger: etagebyggeri

Feriehus som er konstruert for å tåle Vestjyllands tøffe værforhold

Høye bølger og kraftig vind er hverdagskost i Hvide Sande i Danmark. Derfor er feriehusene i Langsand Langs Vand som skapt for de Vestjyske værforhold. Feriehusene er kledd med robuste fasadeplater som er testet for værbestandighet og effektivitet allerede før byggingen starter.

Les mer
Rockpanel Case study Helsingborg
HERO
Kontor

Med en unik fasade er det lett å finne frem til PostNords nye terminalbygg

PostNords nyeste terminal ligger i Helsingborg i Sverige. Terminalen på 18 000 kvadratmeter ble bygget for å dekke behovene i den stadig økende netthandelen, og vil kombinere alle post- og pakketjenester under ett tak. For å gjenspeile PostNords skandinaviske bedriftskultur og forbedre orienteringen og den visuelle påvirkningen, valgte det svenske arkitektfirmaet JKAB Arkitekter å pryde inngangen med slitesterke Rockpanel Woods fasadekledninger.

Les mer
Last inn mer

Vil du vite mer om Rockpanel, og muligheter for ditt design?

Hvis du er interessert i å få mer informasjon om designmulighetene til Rockpanel for ditt prosjekt, vennligst fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.