I Marciaga di Costermano, en liten by i Verona-provinsen i Italia, har et ubrukt kommunalt område blitt forvandlet til en såkalt bicigrill, et flerbrukssenter for sosiale aktiviteter.

Marciaga di Costermano sul Garda er en sjarmerende by med utsikt over innsjøen Garda. Byen ligger i åsene ved foten av Mount Baldo, noe som gjør den til et krysningspunkt for vakre sykkelstier. I 2014 bestemte kommunen seg for å forvandle et ubrukt område i byen til et flerbrukssenter, med det formål å skape et viktig sosialt knutepunkt i området. Det ble ferdigstilt i 2019, og brukes som forfriskningssted for de mange syklistene som bruker det brede nettverket av sykkelstier som snor seg gjennom åsene, og som også huser et sykkelutleiesenter. Bygningen er omgitt av et stort grøntområde som skal bli et senter for fritidsaktiviteter, sport og offentlige arrangementer.

Produkter som er brukt:

Rockpanel Colours e Rockpanel Natural

1/5
«Jeg valgte Rockpanel plater fordi de er tilgjengelige i et bredt utvalg av fargenyanser og på grunn av de tekniske materialegenskapene. Steinull er garantert å gi holdbarhet og er bestandig mot ytre påvirkning. I tillegg er det et elastisk og fleksibelt materiale, en uunnværlig kvalitet når man skal tilpasse platene til strukturens buede geometri. I tillegg har rådgivningen fra og det gode samarbeidet med Rockpanel også bidratt til prosjektets suksess».
Prosjektarkitekt Michele Zecchini
Case Study Italy Bicgrill

Produkter som er brukt: