Rockpanel er svært stolt av denne spektakulære fasadekledningen til dette prestisjefylte, moderne leilighetsbygget som gjenspeiler det østlige Sussex-landskapet.

Aurum på 189 Kingsway i Hove består av 52 luksusleiligheter med ett, to og tre soverom fordelt på åtte etasjer med parkeringskjeller. Dette ambisiøse Cayuga Developments-prosjektet utnytter beliggenheten med balkonger og terrasser langs bygningens fasader som vender ut mot havet, samt store vinduer og dører i full høyde som utnytter det naturlige lyset.

De mange designmulighetene med Rockpanel skaper større frihet og lar fantasien få fritt spillerom. Den ferdige fasaden er et uttrykk for kreative ambisjoner, og vil holde seg like elegant gjennom hele levetiden.

Produkter som er brukt:

Rockpanel Metals - Gunmetal, Gold

1/6
«Et eksklusivt landemerke som lar oss demonstrere hvordan Rockpanel kan skape et vakkert designuttrykk samtidig som det tilfredsstiller de strengeste sikkerhetsbestemmelsene, representerer alltid en kjærkommen mulighet. Her ble ca. 1 000 m2 med A2 Rockpanel Metals, i en kombinasjon av Gunmetal og Gold, montert for å skape en flott fasade på dette elegante leilighetsbygget med buede balkonger. De lysreflekterende egenskapene til den ferdige fasaden skaper et vakkert designuttrykk.» - Rob Shirville - Rockpanel

Produkter som er brukt: