I Lyngby (Danmark) går naturskjønne omgivelser og studentliv hånd i hånd, og de første beboerne har allerede flyttet inn i BaseCamp. Dette studentboligkomplekset er utformet for å skape et felleskap, og som en perfekt tilpasning til de grønne omgivelsene. Derfor er bygningen kledd med fasadeplater med tømmereffekt, som kombinerer et autentisk utseende i lavt vedlikehold.

En bygning inspirert av naturen 

Naturen var den viktigste inspirasjonskilden for BaseCamp. Med sine organiske former og tømmeraktige fasader glir den perfekt inn i den omkringliggende naturen. 

BaseCamp består av 639 studioleiligheter for studenter, 48 studioleiligheter for eldre, 99 firmaleiligheter og en rund felles bygning i sentrum. Prosjektet, som har vunnet flere arkitektpriser, er tegnet av Lars Gitz Architects. 

Produkter som er brukt:

Rockpanel Woods

Rockpanel case study base camp
rockpanel case study base camp denmark
rockpanel case study base camp denmark
rockpanel case study base camp denmark
rockpanel case study base camp denmark
rockpanel base camp case study denmark
rockpanel base camp case study denmark
rockpanel base camp case study denmark
Rockpanel case study base camp

Få gratis vareprøver!

Ved å fylle ut skjema nedenfor vil vi sende deg produktinformasjon og vareprøver.

 

Produkter som er brukt: