Rockpanel var svært fornøyd og stolt over at den ikoniske hotellkjeden Premier Inn valgte dem til fasaden på sitt nye hotell og tilstøtende restaurant i det idylliske området ved Willen Lake i Milton Keynes i Storbritannia.

Vi forbedrer et populært reisemål.

Med mer enn 80 000 rom fordelt på 800 hoteller er Premier Inn en sentral aktør i hotellbransjen. Det nye hotellet med 120 soverom, og restauranten med plass til 211 personer, har utsikt over en innsjø i områdets populære park, som tiltrekker seg over 750 000 besøkende hvert år. Området på nesten 730 mål har to innsjøer med fiskeri og vannsport, samt jaktmuligheter og spesialarrangementer, pluss en miniatyrtogbane og muligheter til å oppleve dyrelivet i roligere omgivelser ved innsjøene.

Produkter som er brukt:

Rockpanel Woods (Ceramic Oak, Rhinestone Oak, Ebony Slate, Slate Oak and Ebony Granite)

1/5
«Vi ble bedt om å levere og montere støtten og platene til den ventilerte Rockpanel fasaden. Prosjektet gikk ganske bra på et stramt program. Den separate restauranten ble også kledd i samme Rockpanel finish som hotellet. Det var en god erfaring å bruke ferdig kappede Rockpanelplater, mens noen hele plater ble kappet på stedet for å sikre optimal nøyaktighet.» William Carter, prosjektleder hos A2O, sier.
Rockpanel Case Study
Premier Inn
Rockpanel Woods 
Ceramic Oak
Rhinestone Oak
Ebony Slate
Slate Oak
Ebony

Produkter som er brukt: