Ambleside, Grasmere og Windermere, er en del av Tustin Estate, og ble bygget på 1960-tallet. Hver blokk består av 20 etasjer med leiligheter som måtte totalrenoveres. Rockpanel fasadekledning har gitt trioen trygge, effektive og moderne fasader som glitrer og skifter farge fra forskjellige vinkler. 

Planlegging og gjennomførbarhet 

Southwark Council, som er eiendommens eiere engasjerte Engie Regeneration som Design and Build Contractor, som i sin tur utnevnte arkitekt- og landmålerfirmaet Blakeney Leigh til å initiere og lede utviklingen. 

På dette tidspunktet hadde bygningene flere alvorlige problemer. Disse inkluderte inntrengning av regnvann, feil og ødelagte fuger, luftspalter og forringet betong. Disse problemene førte til kondens, trekk og varmetap, noe som uten tvil påvirket helsen og velværet til de som bodde der. 

Produkter som er brukt:

Rockpanel Chameleon
Rockpanel Colours RAL 7035

Ray Ellingford fra montørene Rayell sier følgende om prosjektet: «Dette var en utfordrende, men svært givende montering. Vi samarbeidet tett med alle de involverte på stedet, inkludert beboerne, slik at alle ble informert. Rockpanel teamet tilbød ekspertveiledning og sørget for at de riktige materialene ble levert til rett tid. Alle berørte er svært fornøyde med renoveringen, og vi ser frem til lignende prosjekter i nær fremtid.»
1/5
Prosjektdesigner Blakeney Leigh, sier: «Ettersom beboerne skulle bo hjemme under renoveringen, var kommunikasjonen avgjørende. Hovedentreprenør Engie Regeneration og alle som var involvert i byggeprosessen, jobbet hardt for å opprettholde en god relasjon og sikre at hvert trinn i prosessen ble forstått av beboerne. Montørene Rayell mottok svært positive rapporter om den daglige interaksjonen med beboerne. Vi var spesielt imponert over fargeeffektene til Chameleon, og vi fikk god støtte og engasjement fra Rockpanel teamet.»
Rockpanel Case Study
Tustin
Rockpanel Chameleon

Produkter som er brukt: