Arkitektur som er i harmoni med omgivelsene, har en tidløs kvalitet. Rockpanel Nordic er laget av opptil 50 % resirkulert materiale og kan resirkuleres i det uendelige. Dette bidrar til en mer sirkulær industri.

Hvorfor velge Rockpanel Nordic? 

01

Stor designfrihet

Rockpanel Nordic hjelper deg med å gjøre dine kreative ideer til virkelighet. Du kan bøye, perforere, frese eller skjære panelene til den størrelsen eller formen du ønsker. Ved å leke med bilder, teksturer, lys og skygger kan du gi liv til bygningen din på helt nye måter. Siden Rockpanel ikke påvirkes av fukt, er det ikke nødvendig å behandle dem i etterkant.

02

Holdbarhet

Rockpanel Nordic har en bekreftet levetid på 50 år av et uavhengig organ (ETA), noe som gir deg større langsiktig økonomisk verdi. Dette er en stor fordel for bygningseiere som ellers kan stå overfor tiår med problemer og vedlikeholdskostnader.

03

Brannsikkerhet

Det er et enkelt faktum: stein brenner ikke. Dette gjør Rockpanel Nordic fasadekledning brannsikker uten tilsetning av brannhemmende midler, og de vil levere de samme sikkerhetsfordelene i flere tiår fremover uten etterbehandling.

04

Rask og enkel installasjon

Rockpanel Nordic-platene er robuste, men likevel fleksible og lette, noe som gjør dem enkle å montere med standardverktøy som også brukes til tre. Du kan også velge mellom et bredt utvalg av innfestinger, for eksempel skjulte, diskrete eller godt synlige, for å gi designet ditt en ekstra vri.

05

Bærekraft

Rockpanel Nordic er laget av vulkansk stein (basalt) og opptil 50 % resirkulert materiale. Gjennom vår resirkuleringstjeneste, Rockcycle®, kan vi ta tilbake steinull fra bygge-, renoverings- og rivingsplasser for resirkulering i lukkede kretsløp til fremtidige steinullprodukter.