01

Det mest komplette fargeutvalget

La fasaden blende inn med omgivelsene. Eller fremhev elementene i urbane omgivelser. Nyt full frihet i utformingen av bygningen – i nesten alle farger.I tillegg til fargepaletten med mer enn 144+ RAL/NCS-farger, kan du velge nesten alle RAL/NCS-farger for et kreativt designuttrykk. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

02

Skap et varig designuttrykk

Når man lager en fasade, må man ikke undervurdere betydningen av det visuelle utseendet. Vil du at den nye fasaden skal passe inn i de eksisterende omgivelsene?Eller vil du heller ha en fasade som skiller seg ut fra mengden? Rockpanel Colours har det som kreves – et bredt utvalg av standard, spesial og kundetilpassede farger for å skape et tilpasset utseende og designuttrykk.

03

Endre og kombiner

Selv de minste detaljer er viktige for å oppnå best mulig resultat. Heldigvis finner du i vårt omfattende fargeutvalg alltid den perfekte matchen til prosjektet ditt.Bøy, krum, perforer, kapp, form og kombiner farger, mønstre og andre Rockpanel produkter for å skreddersy designet. Miks og match akkurat slik du vil for å skape din egen unike fasade.

04

Feilfri fasade eller kreative linjer

Skal du designe drømmebygningen din? Da vet du at selv de minste detaljer er viktige. Akkurat som deg har vi også et ønske om første- klasses design, eleganse og kvalitet.Rockpanel Colours tilbyr derfor flere hjørneløsninger som matcher ethvert design. Det er din kreativitet og personlige valg som avgjør hvordan prosjektet skal se ut.

05

Bedre beskyttelse med ProtectPlus

ProtectPlus gir fasaden ekstra beskyttelse. Dette gjennomsiktige laget styrker UV-bestandigheten ytterligere og gir økt selvrensende kapasitet. Det betyr at mesteparten av smusset på fasaden ganske enkelt vaskes bort med regnvann, selv graffiti kan fjernes raskt og enkelt!Rockpanel Colours kan om ønskelig leveres med et ProtectPlus-lag.

Les mer om Rockpanel Colours